Rate this post
מכונת פסטה חשצלית AMPIA 150

אלפחורס בציפוי שוקולד מתכון



המתכון באדיבות הבלוג CON DELIGHT
המרכיבים ל18-20 עוגיות סנדוויץ:
1 כוס קמח
1 כוס קורנפלור
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה
1/2 כוס סוכר
150 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
4 חלמונים L

למילוי:
ריבת חלב

לציפוי:
300-400 גרם שוקולד חלב
מעט שמן קנולה





אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות, טורבו.
במעבד המזון מערבבים את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה, אבקת הסודה, הסוכר והחמאה לפירורים. מוסיפים את החלמונים ולשים לקבלת תערובת בצק אחידה. מוציאים לנייר אפייה, אוספים לכדור ומרדדים דק בין שני ניירות אפייה, במידת הצורך מוסיפים קמח על מנת שהבצק לא ידבק לניירות.
מעבירים לנייר האפייה ואופים כ-10 דקות באמצע התנור או עד שהעוגיות נראות אפויות ויציבות (אם תגעו בהן, הן עדיין יהיו רכות וזה בסדר, הן מתקשות מחוץ לתנור).
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר. ממלאים בריבת חלב וסוגרים לסנדוויץ' עם עוגיה אחרת. ממיסים שוקולד חלב במיקרוגל בפולסים של כמה שניות בכל פעם, על מנת שהשוקולד לא ישרף. ברגע שהשוקולד נמס לגמרי, מוסיפים מעט שמן קנולה ומערבבים. מצפים את העוגיות בשוקולד המומס ומעבירים למקפיא להתקשות.
שומרים את העוגיות בכלי אטום במקרר, נשמרות נפלא לכמה ימים כל עוד לא חיסלו אותן עדיין 🙂

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
אלפחורס בציפוי שוקולד מתכון
תאריך פרסום
מכונת פסטה חשצלית AMPIA 150