5 (100%) 1 vote

אסאדו עצם בתנור בדבש ובירה.

3 קג אסאדו עצם חתוך למנות
בקבוק בירה
שום כתוש
מלח גס
פלפל גרוס
כוכב אניס
דבש




אופן הכנה:
1. מתבלים את האסדו בכל המרכיבים
2. מוזגים לתבנית האפיה את הבירה.
3.מכסים בנייר אפיה ונייר אלומניום
מקפידים שתהיה אטימה טובה
4.אופים בתנור ב 150 מעלות לארבע שעות.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
אסאדו עצם בתנור בדבש ובירה של שף אורי ארנולד
תאריך פרסום
ציון ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)