3.2 (64%) 5 votes


מצרכים:
שמן לטיגון
500 גרם בשר טחון
ביצים לציפוי
קמח ללא גלוטן או קמח רגיל
4 ביצים קשות
כפית וחצי מלח
1 כפית ראס אל חנות
1 כפית פלפל שחור
1 בצל קצוץ
רבע חבילת פטרוזיליה
1 קילו תפוח אדמה אדום מבושל עם הקליפה




אופן הכנה:
1. מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר הטחון.
2. מקלפים את תפוחי ומרסקים ומועכים לפירה.
3. מוסיפים את הפטרוזיליה וראס אל חנות לבשר ביחד עם המלח והפלפל שחור ומערבבים היטב.
4. מניחים לבשר להתקרר מעט.
5. את הביצה חותכים לרבעים, טובלים יד בקערית מים, לוקחים חופן מהפירה תפוחי אדמה,משטחים,שמים במרכז בשר ורבע ביצה וסוגרים כפי שהודגם בסרטון.
6. טובלים את הקציצות תפוחי אדמה בקמח ומעצבים את הקציצה.
7. טובלים את הקציצה בביצים טרופות עם מלח( אפשר להוסיף כך של רסק עגבניות) ומצפים מכל הצדדים ומטגנים עד להשחמה.שהקצוות משחימות הופכים את הקציצה.
8. שמים בנייר סופג ומגישים.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
קציצות תפוחי אדמה ובשר של תומר תומס
תאריך פרסום
ציון ממוצע
0.51stargraygraygraygray Based on 3 Review(s)