Rate this post
מכונת פסטה חשצלית AMPIA 150

בראוניז מתכון

מצרכים להכנת בראוניז מתכון

150 גרם שוקולד מריר קצוץ.
1/2 כוס חמאה חתוכה לקוביות
2 כפות קקאו
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים גדולות
3/4 כוס קמת
1/4 כפית מלח





אופן הכנה:
1. לחמם תנור ל – 180 מעלות ולשים רשת במרכז התנור.
2. לשמן תבנית של 20 ס"מ או לשים נייר אפייה בתחתית התבנית.
3. להמיס את השוקולד מריר עם החמאה מעל אמבט מים כפול (בן מארי ).
4. להסיר את השוקולד והחמאה המומסת מהאש להוסיף את הקקאו והסוכר ,לערבב בעזרת מטרפה (לא במיקסר כי זה מכניס המון אוויר לתערובת )
5. להוסיף את תמצית הוניל ולערבב.
6. להוסיף את הביצים לתערובת בהדרגה, בכל פעם להוסיף ביצה אחת ולערבב עם מטרפה.
7. להיוסיף את הקמח והמלח ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
8. לשפוך לתוך התבנית ולאפות בין 25-30 דקות.
9. על מנת לבדוק אם זה מוכן , מכניסים קיסם במרכז העוגה , אם הקיסם יוצא עם פירורים לחים העוגה מוכנה. (זהירות לא לאפות את העוגה יותר מדיי ).
10. להוציא מהתנור ולתת לזה להתקרר , לאחר קירור לחתוך ל – 16 ריבועים שווים. ניתן להקפיא את הבראוניז

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
בראוניז מתכון
תאריך פרסום
מכונת פסטה חשצלית AMPIA 150