3 (60%) 2 votes

מתכון לבראוניז שוקולד

מצרכים לבראוניז שוקולד

200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
180 גרם חמאה
1 כוס סוכר חום
3 ביצים
3/4 כוס קמח
1 כפית תמצית וניל





1. בקערה שמים את השוקולד, החמאה והסוכר חום וממיסים מעל סיר עם מים חמים (בן מארי).
2. בקערה נוספת שמים את הביצים והתמצית וניל ומקציפים.
3. שופכים בהדרגה את תערובת השוקולד אל תערובת הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. שופכים לתערובת את הקמח ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. שופכים לתבנית משומנת עם נייר אפייה.
6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים 30 דקות.
7. מוציאים מהתנור , נותנים לזה להתקרר וחותכים לריבועים שווים.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
בראוניז שוקולד מתכון
תאריך פרסום
ציון ממוצע
41star1star1star1stargray Based on 5 Review(s)