Rate this post

בראוניז 3 שכבות – מתכון קל שתמיד מצליח

בראוניז 3 שכבות

½ כוס חמאה מומסת
1 כוס סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
⅓ כוס אבקת קקאו
½ כוס קמח
¼ כפית מלח
¼ כפית אבקת אפייה
½ כוס שוקולד ציפס
שוקלד למריחה (נוטלה, השחר או כל שוקולד אחר )




אופן הכנת הבראוניז:
1. בקערה מערבבים את חמאה מומסת,סוכר,ביצים ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים לתערובת את הקקאו,קמח,מלח ואבקת האפייה ולבסוף את השוקולד ציפס.
3. מעבירים לתבנית אפייה ואופים כ-35 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
4. מוציאים מהתנור,מניחים להתקרר ומצפים בממרח שוקולד החביב עליכם.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
בראוניז 3 שכבות
תאריך פרסום