1 (20%) 1 vote

מתכון לגביניות- ליאת נחמני

 

מצרכים לגביניות

מלית:
חצי כוס סוכר
כף תמצית וניל
300 גרם גבינה ריקוטה
2 כפות קורנפלור
ביצה אחת
רבע כוס צימוקים – לא חובה

בצק:
10 ריבועי בצק עלים

לקישוט:
אבקת סוכר




1. מתחילים בהכנת המלית, בקערה שמים את כל חומרי המלית מלבד הצימוקים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים, במידה ורוצים מוסיפים את הצימוקים.
2. על משטח מקומח שמים את ריבועי הבצק כשהם מופשרים ושמים במרכז כל ריבוע כף מהמלית שהכנו.
3. מברישים את המסגרת ריבוע הבצק ומקפלים פנימה פינות נגדיות על מנת ליצור צורה של מעטפה.
4. על תבנית עם נייר אפייה מסדרים את הגביניות ומברישים בביצה טרופה, מכיניסים לתנור שחומם מראש בטמפרטוה של 180 מעלות ואופים 25-30 דקות עד אשר הגביניות מתחילות להזהיב.
5. מוציאים מהתנור, משאירים בצד להתקרר ואז מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
גביניות מתכון
תאריך פרסום
ציון ממוצע
41star1star1star1stargray Based on 5 Review(s)