Rate this post

גוואקמולי – סלט אבוקדו קל להכנה

מצרכים לגוואקמולי – סלט אבוקדו קל להכנה

1 אבוקדו
2 כפות מיץ לימון
1 בצל קצוץ
1 עגבניה קצוצה לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
רבע כוס כוסברה קצוצה
קורט פלפל קאיין או פלפל שחור
קורט מלח





אופן הכנת הגוואקמולי:

1. חוצים את האבוקדו ל-2.
2. מוציאים את גלעין האבוקדו.
3. בעזרת כף,מוציאים את תוכן האבוקדו ומרסקים בצלחת בעזרת מזלג.
4. מעבירים את ממרח האבוקדו לקערה ומוסיפים את החומרים הבאים לפי הסדר:מיץ לימון,בצל קצוץ,עגבניה קצוצה,שום קצוץ,כוסברה(או פלפל שחור) ומלח.
5. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
6.מעבירים לכלי הגשה ומגישים, ניתן להגיש בתוך קליפת האבוקדו,כפי שהודגם בסרטון.
לטעם האמיתי מומלץ להשתמש בפלפל הקאיין אשר לו סגולות רבות אך באותה מידה אפשר להשתמש בפלפל שחור כתחליף.

אהבתם שתפו את המתכון.
הכנתם, כתבו בתגובות למטה איך יצא לכם,זה המקום גם לשאול שאלות בקשר למתכון.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
גוואקמולי - סלט אבוקדו קל להכנה
תאריך פרסום