Rate this post

מצרכים:
4 בצלים מגורדים עם הנוזלים
1 בצל חתוך לרצועות
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית כורכום
1.5 כוסות חומוס קלויי טחון בלי מלח
חצי כפית קינמון
חצי כפית הל
כוס גרגירי חומוס
2 כפות גדושות מרק עוף
שמיר קצוץ
500 גרם חזה עוף טחון
2 גזרים קלופים
3 תפוחי אדמה





אופן הכנה:
1. שמים 3 כפות שמן בסיר ומחממים,מוסיפים את רצועות הבצל,מוסיפים את הכורכום ומערבבים עד להשחמה.
2. פורסים את הגזרים הקלופים לעיגולים ושמים בצד.
3. את התפוח אדמה חותכים ל-8 כפי שהוצג בסרטון.
4. מוסיפים את הגזר והתפוח אדמה לסיר ומטגנים 5 דקות.
5. מוסיפים את השמיר והמרק עוף,פלפל שחור.
6. מוסיפים 3 ליטר מים רותחים(3/4 סיר) , ואת גרגירי החומוס מערבבים ומממשיכים בבישול.
7. בקערה נפרדת שמים את החזה עוף עם הבצלים עם הנוזלים והחומוס הטחון ללא מלח,קינמון,הל,מלח,חצי כפית פלפל שחור,כפית של כורכום ומערבבים את הכל לעיסה אחידה.
8. לאחר שהמרק מתבשל 25 דקות לוקחים קערה עם קצת מים,יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג ,
מביאים את המרק לרתיחה ושמים את הקציצות בתוך המרק ומבשלים 20 דקות נוספות.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מתכון לגונדי פרסי
תאריך פרסום
ציון ממוצע
11stargraygraygraygray Based on 1 Review(s)