1 (20%) 1 vote
מכונת פסטה חשצלית AMPIA 150

מתכון לגלידת מנגו ביתית

 

מצרכים לגלידת מנגו ביתית

4 מנגו (400 גרם)
400 גרם חלב מרוכז
250 מ"ל שמנת מתוקה.




1. מקלפים את המנגו וחותכים לקוביות.
2. שמים בבלנדר את קוביות המנגו והחלב מרוכז ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מקציפים את השמנת מתוקה לקצפת יציבה.
4. שופכים את תערובת המנגו לקצפת ומקפלים.
5. שופכים לתוך תבנית , מכסים ומקפיאים ל-6 שעות לפחות.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
גלידת מנגו ביתית
תאריך פרסום
ציון ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
מכונת פסטה חשצלית AMPIA 150