גרבלקס סלמון כבוש



מרכיבים:
1 נתח פילה סלמון ( ללא עצמות עם העור)
1 כוס סוכר חום
1 כוס מלח גס





אופן ההכנה:
1. פורסים את הדג.
2. מורידים את העור.
3. מערבבים את המלח גס והסוכר חום לתערובת אחידה.
4. מכסים את הדג עם התערובת מכל הצדדים.
5. משאירים ללילה או 8-12 שעות במקרר.
6. לאחר לילה במקרר שופכים את הנוזלים.
7. מייבשים טוב עם מגבת נייר

דג סלמון הינו טעים ומקור מצויין ל:
חלבון
שומני אומגה 3
ויטמנים ממשפחת B
אלה יעשו טוב לשיער, לגוף ולעור.
מתכון זה יכול לשמש כמקור לחלבון לשבוע.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
סלמון כבוש ב 5 דקות
תאריך פרסום