Rate this post

מצרכים:
1+ 1/3 כוסות קמח( 185 גרם)
2 כפיות אבקת אפיה (6 גרם)
1/4 כפית מלח
1 ביצה
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
3/4 כוס חלב (180 מ"ל)
3 כפות שמן
2 כפיות תמצית וניל

לגנאש שוקולד (ציפוי):
100 גרם שוקולד
100 מ"ל שמנת מתוקה



אופן הכנה:
1. שמים את כל היבשים בקערה(קמח,מלח, אבקת אפיה) ומערבבים היטב.
2. בקערת המיקסר שמים את הרטובים(סוכר,ביצה,חלב,וניל,שמן) ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. בהדרגה מוסיפים את תערובת היבשים ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים(ניתן להשתמש במטרפה במקום מיקסר).
4. בעזרת מצקת שמים במכשיר הדונאטס החשמלי שחומם מראש ואופים עד לקבלת צבע זהוב בשני הצדדים , מוציאים שמים בצד ונותנים להתקרר.
5. מתחילים בהכנת הגנאש, בקערה שוברית את השוקולד לקוביות קטנות,מרתיחים את השמנת ואז לאחר הרתיחה,שופכים על השוקולד ומערבבים היטב עד להמסה מלאה של השוקולד.
6. טובלים בקישווט הרצוי ומסדרים בצלחת ומגישים.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מיני דונאטס מתכון
תאריך פרסום