4 (80%) 1 vote
מכונת פסטה חשצלית AMPIA 150

קבב מרוקאי מתכון

מצרכים להכנת קבב מרוקאי

חצי קילו בשר בקר טחון או בשר כבש טחון או שילוב של שניהם (רצוי להשתמש בבשר טרי שנטחן באותו יום ).
100 גרם שומן כבש (אפשר לוותר אבל זה נותן טעם מדהים לקבב ) .
1 בצל בינוני קצוץ דק או מגורד.
2 כפיות פפריקה
1 כפית כמון
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
1/8 כפית פלפל קאיין או פלפל צילי אדום חריף.
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה .
1/4 כוס כוסברה קצוצה .
1 כפית קינמון (אפשר לוותר אבל מאוד מומלץ ) .
1 כף של עלי נענע קצוצים (מומלץ במידה ומשתמשים בבשר כבש )





אופן הכנה:

1. לערבב את כל חומרי המתכון לתערובת אחידה בקערה גדולה.
2. לשים במקרר למשך שעה על מנת שהטעמים ייספגו.
3. לאחר כשעה להוציא מהמקרר ולעצב קציצות או לשים בצורת קבב על שיפוד.
4. לשים על האש בערך ל5 דקות מכל צד (אבל זה מאוד תלוי בחום של הגריל )

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
המתכון לקבב המושלם !!!
תאריך פרסום
מכונת פסטה חשצלית AMPIA 150