Rate this post

טבחה בל כמון – תומר תומס

מצרכים לטבחה בל כמון

2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
2 כפות של כמון
כף שטוחה מלח
כפית פלפל שחור
כפית סוכר
רבע כפית קינמון (לא חובה )
800 גרם שעועית מושרית ללילה ומורתחת
2 שיני שום קצוצות
3 כפות רסק עגבניות
בצל גדול
2-3 תפוח אדמה חתוך לפלחים
פלפל לפי הטעם
1 ק"ג גרונות שהורתחו ביחד עם המים הרתוחים.





אופן הכנת התבשיל פטריות בצל:

1. שמים שמן בסיר, קוצצים את הבצל ומתחילים לטגן עד שהוא שקוף, מוסיפים את רסק העגבניות ואת הסוכר ומטגנים היטב.
2. מוסיפים את הפפריקה , פלפל שחור,קינמון ,מערבבים ופותחים את התבלינים.
3. מוסיפים לתבשיל את השום והפלפל חריף בהתאם לטעם, מוסיפים את השעועית,תפוחי אדמה.
4. מוסיף את הגרונות עם המים הרתוחים(הציר שנוצר),סה"כ הכל צריך להיות בערך ליטר וחצי של נוזלים.
5. מבשלים בין שעה לשעה וחצי תלוי בהצטמצמות של הנוזל, ברגע שיש רתיחה להעביר לאש נמוכה.
6. אחרי חצי שעה של בישול מוסיפים את הכמון והמלח לפי הטעם.
7. אחרי שהנוזלים הצטמצמו, מסירים מהאש ומגישים.

אהבתם שתפו את המתכון.
הכנתם, כתבו בתגובות למטה איך יצא לכם,זה המקום גם לשאול שאלות בקשר למתכון.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
טבחה בל כמון -תומר תומס
תאריך פרסום
ציון ממוצע
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)