4.8 (96%) 5 votes


מצרכים:
3 בצלים גדולים מקולפים פרוסות לצורת ירח.
4 עגבניות גדולות מגורדות או 3 כפות רסק עגבניות
4 כוסות אורז בסמטי שטוף
כפית סילאן
כף בהרט עירקי
כף מלח
חצי פלפל שחור
חצי כוס שמן
4 כרעיים
8 כוסות מים רותחים




אופן הכנה:
1. מטגנים את העוף עם חצי כוס שמן,מתחילים בצד של העור ומטגנים עד להשחמה ומוציאים את הכרעיים.
2. בסיר עם השמן שטיגנו את הכרעיים,מטגנים את הבצלים עד להשחמה.
3. לאחר שהבצל השחים, מוסיפים לביר את העגבניות המגורדות ומערבבים.
4. מוסיפים בהרט,פלפל שחור,מלח ומערבבים.
5. מוסיפים כוס מים רותחים וסילאן ונותנים לזה להתבשל 10 דקות.
6. מוסיפים את את האורז ומערבבים.
7. מוסיפים לתחתית הסיר את הכרעיים עם הצד של העור כלפי מטה ומכסים באורז.
8. מוסיפים 7 כוסות מים רותחים.
9. מבשלים 20 דקות נוספות עד שהמים נספגים באורז.
10. מעבירים לפלטה של שבת לבישול של 8-12 שעות ומגישים.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
חמין עיראקי טבית מתכון
תאריך פרסום
ציון ממוצע
4.51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)