Rate this post

טורטיה מתכון

מצרכים לטורטיה מתכון

2 כוסות קמח
חצי כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
חצי כוס מים פושרים
2 כפות שמן





אופן הכנה :
1. בקערה שמים את הקמח,המלח והאבקת אפיה ומערבבים קלות.
2. מוסיפים את השמן ותוך כדי ערבוב מוסיפים את המים הפושרים.
3. לשים עד לקבלת בצק אחיד,יוצרים כדור ומניחים בקערה מכוסה למנוחה למשך חצי שעה על מנת לקבל בצק אלסטי יותר. רצוי לשמן קלות את הבצק למניעת התייבשות.
4. לאחר חצי שעה, לשים קלות את הבצק ומחלקים ל-12 כדורים.
5. מרדדים את הכדורים לעלה עגול ודק במיוחד, מומלץ להעזר קלות בקמח על מנת להגיע לבצק דק במיוחד.
6. במחבת שטוחה או הפוכה מטגנים ללא שמן את הטורטיה כ-2 דקות מכל צד או עד להשחמה חלקית של הבצק. חשוב לטגן לזמן ממש קצר אחרת הבצק הופך להיות קשה.
ניתן להקפיא את הטורטיה עד 3 חודשים במקפיא.

ניתן למלות במילוי האהוב עליכם, ולטגן קלות במחבת ולהגיש חם.
אני אישית אוהב למלות את הטורטיות עם ירקות מוקפצים וחזה עוף.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
טורטיה מתכון
תאריך פרסום