5 (100%) 1 vote
מכונת פסטה חשצלית AMPIA 150

טריקולד מתכון קל



מצרכים: לתבנית 24 ס"מ
בסיס:
120 גר' ביסקוויטים
45 גר' חמאה מומסת

לשכבת המוס:
160 גר' שוקולד (לבן/חלב/מריר)
300 מ"ל שמנת מתוקה (לחלק ל-2 חלקים)
5גר' ג'לטין (אבקה)
25 מל' מים פושרים לכיוון הקרים






דגש על סדר הפעולות :
1.מכינים את הבסיס משטחים אותו על התבנית ומכניסים למקפיא עד להכנת השכבה הראשונה של המוס.
2.שמים את השקף .
3.הכנת המוס : עפ"י הדרך שהראתי את המוס שוקולד הלבן ,מכינים את כל המוסים הסדר לבחירתכם. לאחר הכנת המוס יש להקפיא ל30 דק' לפחות ורק אז להכין את השכבה הבאה.
4.אחרי שכל השכבות מוכנות יש להקפיא למינימום שעתיים, ועדיף גם לתת לזה לילה.
5.יש להפשיר את העוגה כשעה לפני ההגשה, היא טעימה גם קפואה :)).

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
טריקולד מתכון קל
תאריך פרסום
מכונת פסטה חשצלית AMPIA 150