4.5 (90%) 2 votes


4 יחידה תפוח אדמה
2 יחידה ביצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
150 גרם קמח או כוס ורבע חד פעמית לשתייה קרה




אופן ההכנה
1. לגרד את תפוחי האדמה בפומפייה גסה. לסחוט היטב את הנוזלים מהעיסה..
2. להוסיף את שאר החומרים, לערבב היטב..
3. ליצור עיגולים ולטגן בשמן עמוק..
4. להספיג בנייר סופג ולטרוף חם!.
5. אפשר להגיש עם שמנת חמוצה, אבקת סוכר או רסק תפוחי עץ..

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
לביבות תפוח אדמה
תאריך פרסום