Rate this post


מצרכים:
חצי חבילה איטריות אורז ללא גלוטן או נודלס
500 גרם בשר צלעות מספר 2
כוס קולה
חצי כוס צילי מתוק
3 כפות סויה
2 כפות גדושות מרק עוף
חצי כף פלפל שחור גרוס
כרוב
2 גמבות בצבעים שונים
2 גזר
בצל סגול
פטריות
1 צילי




אופו הכנה:
1. לוקחים חצי חבילת איטריות אורז ושמים במים רותחים 3 דקות להשרייה ולסנן.
2. חותכים את הגזר לגפרורים ואת הכרוב נקצוץ דק.
3. את הפטריות פורסים לפרוסות ואת הבצל לחצי ירח, ואת הצילי לפרוסות.
4. את הגמבה פורסים לרצועות ואת הבשר בקר פורסים לרצועות נגד הסיבים כפי שהודגם בסרטון.
5. מחממים את הווק,שמים רבע כוס שמן ושמים בווק את הבשר עד למצב של סגירה ומוסיפים רבע מכמות הקולה על מנת לבצע קרמול.
6. מבשלים את הבשר עוד 3 דקות ומוציאים מהווק וזורקים את הנוזלים.
7. מוסיפים מעט שמן בווק ונותנים להתחמם ומוסיפים את הגזר מטגנים 3-4 דקות ומוסיפים את הבצל באש הכי גבוהה.
8. מוסיפים את הכרוב,מערבבים וממשיכים להקפיץ.
9. מוסיפים את הסויה,צילי מתוק,מה שנשאר מהקולה,פלפל שחור ומרק עוף,מערבבים וממשיכים לטגן 2 דקות נוספות.
10. מוסיפים את הגמבות,פטריות והצילי וממשיכים לערבב ולטגן עוד 2 דקות.
11. מוסיפים את הבשר וממשיכים לערבב.
12. מוסיפים את איטריות האורז וממשיכים לערבב, מסירים מהאש ומגישים.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מוקפץ מתכון
תאריך פרסום