Rate this post
סדנת בישול איטלקי


מוקפץ עם סלמון מתכון של לי אבוטבול
מצרכים :
גמבה אדומה
גזר
כרוב
תירס
פטריות שמפיניון
קישוא
נבטים
בצל ירוק

( ואם בא לכם עוד ירק מעניין בכיף)

חזה עוף /אנטריקוט /סלמון – מה שיותר אוהבים .

נודלס ביצים

טריאקי
סויה
צילי חריף מתוק




אופן הכנה –
חותכים את חזה העוף / אנטריקוט / סלמון לרצועות או קוביות קטנות , ומקפיצים מעט עם שמן עד חצי בישול ולאחר מכן מוסיפים את הירקות מלמעלה .
מוסיפים להכל מעט פלפל ,מלח .
לכל התענוג הזה מוסיפים בערך5 כפות טראיקי ,4 כפות סויה 4 כפות צילי חריף מתוק .
בשלב זה מכניסים נודלס שבושל מראש במים.
לאחר בערך 15 דקות הכל מתחיל להתגבש למוקפץ מושלם , נותנים לנוזלים להתאדות ומוסיפים שומשום שחור בנדיבות , כוסברה/בצל ירוק ובוטנים שמוסיפים לטעם.

בתאבון

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מוקפץ עם סלמון מתכון1
תאריך פרסום
ציון ממוצע
21star1stargraygraygray Based on 1 Review(s)