3 (60%) 1 vote
סדנת בישול איטלקי

מטבוחה מרוקאית של תומר תומס
סרטון להכנת מטבוחה מרוקאית:

2 ק"ג עגבניות
2 פלפל חריף
1 גמבה
כף סוכר
חצי כוס שמן
20 שיני שום
2 כפות פפריקה מרוקאית
1.5 כפיות מלח




אופן הכנה של סלט מטבוחה מרוקאית:

1. עושים איקס על העגבניות וחולטים במים חמים.
2. חותכים את הפלפלים לטבעות עגולות.
3. חותכים את הגמבה לקוביות.
4. קוצצים את שיני השום.
5. שמים את בסיר את השמן,מוסיפים הפלפלים החריפים והגמבה ומטגנים.
6. חותכים את העגבניות לקוביות ושמים במסננת על מנת להפטר מכל הנוזלים.
7. מוסיפים את הפפריקה לסיר ומערבבים.
8. מוסיפים את השום לסיר ומטגנים.
9. מוסיפים את העגבניות,מערבבים ומנמיכים את האש.
10. מבשלים בין שעתיים לשעתיים וחצי
11. מוסיפים את הסוכר
12. אחרי שעה וחצי מרסקים את המטבוחה ומוסיפים את המלח ומבשלים עוד כשעה.
13. מקררים ומגישים

מתכונים נוספים:
מטבוחה מתכון קל
סלטים לשבת

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מטבוחה מתכון מהיר
תאריך פרסום