Rate this post

מתכון למניפת תפוח אדמה

מצרכים למניפת תפוח אדמה

5 תפוחי אדימה מזן דזירה(תפוח אדמה אדום) קלופים
שמן זית
1 כפית כורכום
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח גס
1 כפית פפריקה גרוסה
1 ענף רוזמרין





אופן הכנת המניפת תפוחי אדמה:

1. פורסים את התפוח אדמה לפרוסות בעובי של חצי סנטימטר ומסדרים בתבנית עמוקה משומנת כפי שהוסבר בסרטון.
2. בקערה מערבבים את חומרי התבלון(שמן זית,כורכום,פלפל שחור גרוס,מלח גס והפפריקה הגרוסה).
3. בעזרת מברשת מברישים את תפוחי האדמה עם חומרי התבלון.
4. מפזרים מעל רוזמרין ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-40 דקות.
ניתן לעשות את זה עם פרוסות בטטה או בצל, ואם רוצים גרסה חלבית אז מחליפים את השמן זית עם חצי חבילה של חמאה מומסת.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מניפת תפוח אדמה מתכון - תומר תומס
תאריך פרסום