5 (100%) 1 vote
מכונת פסטה חשצלית AMPIA 150

מעמול תמרים מתכון

מעמול תמרים מתכון

לבצק:
400 גרם חמאה
1 ק"ג סולת
1/2 כפית שמרים יבשים
1/2 כפית זנגביל טחול
1/2 כפית מי ורדים
4 גרגירי מסטיק ערבי,כתוש דק (להשיג בדוכני התבלינים בשווקים)
מים לפי הצורך

למילוי :
1/2 ק"ג תמרים מגולענים
1/2 כפית אבקת קינמון
1/2 כפית אבקת אגוז מוסקט
2 כפיות שמן סויה

לקישוט :
אבקת סוכר





אופן הכנה :
הבצק:
1. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הסולת ומערבבים היטב.
משרים במשך 24 שעות.
2.מערבבים את תערובת הסולת עם שאר החומרים לבצק, עד לקבלת בצק אחיד. יוצרים כדורים מהבצק ומרדדים לצורת נקניק.

המילוי:
1. מערבבים את כל החומרים למילוי
2. פותחים את הנקניק הבצק בעזרת האצבעות, מניחים את המילוי,סוגרים ומגלגלים.
3. אופים בתנור בחום נמוך של 150 מעלות כ-10 דקות.
מקשטים באבקת סוכר לאחר שהתקרר

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מעמול תמרים מתכון
תאריך פרסום
מכונת פסטה חשצלית AMPIA 150