Rate this post

מתכון למרנג – נטלי מור יוסף

 

מצרכים למתכון מרנג

מרנג:
כוס חלבונים
2 כוסות סוכר
קורט מלח
מיץ לימון סחוט מחצי לימון.

לקרם:
כוס חלב
מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 פודינג וניל

לקישוט:
תות שדה או כל פרי האהוב עליכם.
סירופ פטל




1. בקערת המיקסר שמים את החלבונים ומתחילים להקציף.
2.מוסיפים בהדרגה את הסוכר.
3. מוסיפים קורט מלח.
4. מוסיפים את המיץ לימון.
5. זמן הקצפה של המרנג 7-10 דקות עד לקבלת מרקם יציב.
6. מזלפים את הצורה הרצויה( מרנג אישי, או עוגת מרנג).
7. אופים שעתיים בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות.
8. מקשטים בהתאם למודגם בסרטון.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מרנג מתכון -נשיקות
תאריך פרסום
ציון ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 4 Review(s)