מרנג קצפת ותותים

מצרכים למרנג קצפת ותותים

1 כוס חלבונים (מספר החלבונים תלוי בגודל הביצים, לכן מפרידים חלבונים עד שהכוס מתמלאת ).
2 כוסות סוכר.
קורט מלח.
2 כפות מיץ לימון סחוט.
מיכל שמנת מתוקה
שקית אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב
לקישוט:
תותים,פטל,שערות חלבה או כל מה שעולה בדמיון הפרוע שלכם





אופן הכנה :
1. מקציפים את כוס החלבונים, לאחר 2 דקות הקצפה מוסיפים בהדרגה 2 כוסות סוכר ומקציפים במהירות גבוהה. לאחר 7 דקות הקצפה מוסיפים קורט מלח ושתי כפות מיץ לימון סחוט וממשיכים להקציף עוד 3 דקות.
2. בעזרת שק זילוף, מזלפים על נייר אפיה בתבנית את הצורה שאתם רוצים.
3. אופים בחום של 120 מעלות למשך שעתיים, מוציאים ומצננים.
4. לקרם : להקציף לקרם יציב את השמנת מתוקה,חלב והשקית של אינסטנט פודינג וניל. ולזלף מעל המרנג.
5. לקשט בקישוט הרצוי.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מרנג קצפת ותותים
תאריך פרסום