1 (20%) 1 vote

מצרכים:
רבע כוס שמן קנולה
חצי כף כמון
רבע כף מלח
חצי כף פלפל שחור
כף מרק עוף
500 גרם אפונה יבשה שטופה ולא מושרית
1 בצל קצוץ
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 ענפי סלרי חתוך לקוביות
3 שיני שום
2 ליטר מים חמים




אופן הכנה:
1. שמים את השמן ,הגזר,הבצל,הסלרי,השום והאפונה היבשה בסיר הלחץ.
2. שמים את כל התבלינים(מלח,כמון,פלפל שחור,מרק עוף) ואת המים החמים, מערבבים, סוגרים את הסיר ומבשלים במשך 25 דקות.
3. לאחר 25 דקות נותנים לאדים לצאת,פותחים את הסיר וטוחנים את המרק ומגישים.
ניתן לסחוט לימון ולשים קצת טבסקו

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מרק אפונה מתכון
תאריך פרסום
ציון ממוצע
21star1stargraygraygray Based on 1 Review(s)