4 (80%) 1 vote

מצרכים:
מעט כוסברה קצוצה
1 גזר מגורד
4 גבעולי כרפס חתוכים לקוביות
1 בצל קצוץ
כוס של אפונה יבשה
מלח לפי טעם
שמן
מעט פלפל שחור
כפית וקצת כמון
מעט כורכום
5 כוסות מים רותחים




אופן הכנה:
1. מתחילים בטיגון הבצל הקצוץ עד שיזהיב.
2. מוסיפים את האפונה היבשה לסיר,כרפס והגזר המגורד, ומנמיכים את הלהבה.
3. מוסיפים 5 כוסות מים רותחים לסיר ומערבבים.
4. מוסיפים את התבלינים,מלח,פלפל שחור,כורכום,כמון ומערבבים.
5. נותנים רתיחה למרק,מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כ-40 דקות עד שהאפונה מתרככת לגמרי.
6. לאחר 40 דקות של רתיחה מוסיפים למרק מעט כוסברה קצוצה ומערבבים.
7. טוחנים את המרק בבלנדר מוט עד למרקם חלק.
8. נותנים עוד רתיחה למרק ומכבים את האש.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מרק אפונה מתכון
תאריך פרסום
ציון ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)