Rate this post
סדנת בישול איטלקי


רכיבים
4-5 בצלים קלופים קצוצים לפרוסות

חצי מיכל שמנת מתוקה

4\3 כוס קמח

כוס יין אדום\לבן

50 גרם חמאה

מעט שמן זית

1.5 ליטר מים

מלח, פלפל, כמון, פפריקה, סוכר




אופן ההכנה
מניחים סיר על האש בחום בינוני, מוסיפים שמן זית ואת הבצלים ומתחילים לערבב עד שכל הבצלים מתרככים (בערך רבע שעה, לערבב מידי פעם). מוסיפים את הסוכר וממשיכים בערבוב.

מוסיפים את החמאה עד המסתה. כעת מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שאין יותר גושים.

מוסיפים את השמנת המתוקה, את היין ואת התיבול ומערבבים לעיסה אחידה.

מוסיפים ליטר מים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר כמעט עד הסוף ולאחר שלושת רבעי שעה מוסיפים חצי ליטר מים וממשיכים בבישול שעה נוספת כשהסיר מכוסה כמעט עד הסוף. מערבבים מידי פעם.

מעבירים לקערה ומוסיפים גבינה מגורדת מעל, מעבירים לתנור על חום עליון להקרמה קלה של הגבינה ובתיאבון….

נ.ב
אין את דרך ההכנה של קערת הבצק אבל תוכלו להכין את הבצק לפי המתכון ופשוט לרדד אותו מעט ולהניח אותו על קערה הפוכה. להכניס לתנור ל 25 דקות 180 מעלות ויש לכם קערת בצק

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מרק בצל מוקרם
תאריך פרסום