Rate this post

מצרכים:

4 גבעולים של כרפס חתוכים
1 גזר מגורד
1 בצל קצוץ
1 כוס גריסי פנינה
מעט כורכום
מעט פלפל שחור
מלח או מרק עוף
שמן
5 כוסות מים רותחים




אופן ההכנה:
1. בסיר מטגנים את הבצל,מטגנים עד להזהבה קלה.
2. מוסיפים את הירקות וגריסי פנינה ומערבבים היטב.
3. מוסיפים 5 כוסות מים רותחים לסיר מערבבים ומוסיפים תבלינים(כורכום,מלח,פלפל ) בהתאם לטעם אישי.
4. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות.
4. מבשלים עד להגעה לסמיכות הרצויה, אם זה סמיך לכם, ניתן להוסיף מים רותחים עד להגעה לסמיכות הרצויה.
5. מסירים מהאש ומגישים.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מרק גריסים מתכון
תאריך פרסום
ציון ממוצע
4.51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)