5 (100%) 1 vote

מתכון למרק חרירה:


קוביות עגבניות
גרגירי חומוס שלמים
עדשים ירוקות
כוס איטריות דקות
חצי כוס שמן זית
קמח לבן
כמון
3 שיני שןם
2 כפות מרק עוף
רבע כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
סלרי
2 בצלים קטנים או אחד גדול
חצי חבילה פטרוזיליה
חצי חבילה כוסברה
1 לימון
2 ליטר מים רותחים





הוראות הכנה:
1. מחממים את השמן זית ובמקביל פורסים את הבצל.
2 שמים את הבצל בשמן ומטגנים.
3. מסננים את החומוס ,העדשים והעגבניות מהנוזלים,.
4.לוקחים את הסלרי,מסירים את העלים וקוצצים.
5. קוצצים את הכוסברה, ומוסיפים לסלרי הקצוץ,
6. פורסים את השום ומוסיפים לבצל בסיר ומוסיפים את הכורכום,פפריקה,פלפל שחור ומערבבים היטב.
7. מוסיפים לסיר את החומוס,עדשים ירוקות, וקוביות העגבניות ומערבבים היטב.
8. מוסיפים אל הסיר את הכוסברה והסלרי וממשיכים לערבב.
9. מוסיפים את מרק העוף ומערבבים,
10. מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה.
11. מכסים את הסיר , מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות נוספות.
12. לוקחים 2 כפות קמח+ חצי כוס מי ברז קרים ומערבבים טוב שלא יהיו גושים.
13. לאחר 10 דקות בישול, מוסיפים את הכמון ומלח במידה וצריך.
14.תוך כדי ערבוב מוסיפים אל הסיר את הקמח המעורבב עם מים.
15. 5 דקות אחרי שהוספנו את הקמח, מוסיפים את האיטריות ומבשלים 5 דקות נוספות.
16. מוסיפים ממיץ מלימון אחד ומערבבים.
17. מסירים מהאש ומקשטים בפטרוזיליה ומגישים.

בהצלחה

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מרק חרירה-עדשים- תומר תומס
תאריך פרסום
ציון ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)