4.7 (93.85%) 13 votes


מצרכים:
2 כוסות עדשים ירוקות
חצי סלרי קצוץ
1 בצל קצוץ
כוסברה
מעט שמן
5 כוסות מים רותחים + 3 כוסות מים רותחים
קצת כורכום
פלפל שחור
מלח
מעט כמון (לא חייב)
מעט איטריות דקות





אופן הכנה:
1. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף ומוסיפים את הסלרי והעדשים,מערבבים ומנמיכים אש.
2. מוסיפים 5 כוסות מים רותחים ואת התבלינים (כורכום,פלפל שחור,מלח ומעט כמון) מערבבים ומביאים לרתיחה, מכסים את הסיר,מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
3. לאחר כשעה שהעדשים התרככו, מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומעט איטריות דקות ומעט כוסברה קצוצה ומערבבים.
4. מביאים לרתיחה נוספת ומבשלת כ5-10 דקות נוספות עד שהאיטריות התרככו.
5. מכבים את האש ומגישים.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מתכון למרק עדשים
תאריך פרסום
ציון ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)