Rate this post

מתכון לוופל בלגי מושלם

מצרכים לוופל בלגי

כוס וחצי חלב פושר
6 כפות חמאה מומסת
2-3 כפות סירופ מייפל
3/4 כפית מלח
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח
1.5 כפיות של שמרים יבשים





אופן הכנה :
1. מערבבים את החלב,החמאה המומסת,מלח,מייפל והביצים.
2. מוסיפים תמצית וניל
3. מוסיפים את הקמח והשמרים ומערבבים היטב,זה לא נורא אם נשארים קצת גושים בתערובת.
4. מכסים את התערובת ומשאירים לשעה תפיחה בטמפרטורת החדר. לאחר שעה יהיו בועות בתערובת.
5. לאחר התפיחה אפשר להשתמש בתערובת מיידית או להשאיר מכוסה במקרר למשך לילה ולעשות את הופל ביום שאחרי.
6. לפני השימוש במחבת הוופל בלגי לערבב את התערובת, לשמן את המחבת ולשפוך את התערובת לתוך המחבת תוך שימוש הוראות יצרן המחבת.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מתכון לוופל בלגי מושלם
תאריך פרסום