Rate this post


מצרכים:
חבילת נודלס
מלח
כורכום
פלפל שחור
שמן
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
1 גזר גדול חתוך לרצועות
רבע כרוב חתוך לרצועות
בצל ירוק חבילה חתוך גס
רבע גמבה
חצי חבילה של פטריות שמפניון
קרם קוקוס
1 כף תבלין קארי
2 כפות טריאקי או סילאן
1/3 צרור כוסברה
בוטנים קצוצים




אופן הכנה:
1. שמים את הנודלס בסיר ומכסים במים רותחים (בערך 4-5 כוסות) ושמים על הגז לבישול ונותנים לזה רתיחה טובה עד לריכוך של הנודלס.
2. מוסיפים תבלינים לנודלס, מעט, מלח,מעט כורכום לצבע ומעט פלפל שחור ומערבבים.
3. עוברים להכנת המוקפץ,בסיר רחב על אש גבוהה שמים מעט שמן ועושים סגירה לקוביות חזה העוף.
4. מתבלים את קוביות חזה העוף עם מלח,פלפל.
5. לאחר שהחזה עוף מפריש נוזלים, מסננים וממשיכים בבישול חזה העוף.
6. מוסיפים 2 כפות סילאן ומערבבים עד שהחזה עוף מושחם ויפה.
7. לאחר שהחזה עוף הושחם, מעבירים לצלחת ומתחילים בטיגון הירקות,מתחילים עם הגזר,גמבה,פטריות,בצל ירוק קצוץ,כרוב מערבבים היטב .
8. מוסיפים תבלינים לירקות:מלח,פלפל שחור.
9. מחזירים לירקות את חזה העוף שבישלנו, מערבבים ומוסיפים את הקרם קוקוס(3/4 מהכמות עכשיו ואת מה שנשאר נוסיף לאחר שהוספנו את הנודלס).
10. בודקים שהנודלס מוכן ומסננים ושמים את הנודלס בסיר של הירקות המוקפצים וחזה העוף ,מעל שמים את הקרם קוקוס שנותר,קארי,פלפל שחור,מלח ומערבבים.
11. טועמים ומוסיפים תבלינים במידת הצורך.
12. קוצצים כוסברה ובוטנים ומוסיפים לסיר ומכבים את הגז.
13. מסירים מהאש ומגישים

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מוקפץ חזה עוף עם קרם קוקוס ובוטנים
תאריך פרסום
ציון ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 7 Review(s)