Rate this post
סדנת בישול איטלקי


מתכון למפרום של לילוש :

מצרכים :
תפוחי אדמה -5
חצי קילו בשר טחון -מספר 2 צלעות
צרור כוסברה
בצל -1
1 חבילת רסק עגבניות- חבילה בינונית
1 חבילת עגבניות חתוכות קלופות
ביצה
שמן
תבלינים – כמון , פפריקה , אבקת מרק עוף , פלפל ומלח
קמח




אופן הכנה :
לבשר מוסיפים את התבלינים , בצל קצוץ, כוסברה קצוצה , מעט שמן וביצה .

את תפוחי האדמה מקלפים וחותכים לאורך או לרוחב , כל תפוח אדמה בערך ל4 חתיכות.
לאחר מכן , עושים פתח בתפוח האדמה בכדיי שיהיה אפשר למלא אותו בבשר .

ממלאים את תפוחי האדמה שלנו ומעבירים אותם לביצה טרופה עם מלח ולאחר מכן ל קמח .

לאחר מכן מטגנים משני בצדדים עד להשחמה .

הרוטב –
מטגנים בצל ומוסיפים את חבילת רסק העגבניות והעגבניות הקלופות מעט מלח פפריקה ואבקת מרק , ומוסיפים מים עד לסמיכות הרצויה .

מכניסים את המפרומים שלנו לרוטב ונותנים לזה בישול של 30 דקות בערך עד שתפוח האדמה רך

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מתכון למפרום מושלם
תאריך פרסום
ציון ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 2 Review(s)