Rate this post
סדנת בישול איטלקי


מתכון למרק כתום
מצרכים:
2 בטטות חתוכות לקוביות
2 דלעת בינונית או דלעת אחת גדולה
4 גבעולים סלרי ועוד עלים מ 2 גבעולים
1 בצל חתוך לרבעים
2 גזרים חתוך לקוביות
5-6 כוסות מים רותחים
מעט שמן
מעט פלפל שחור
מעט כורכום
2 כפות מרק עוף



אופן הכנה:
1. שמים את כל הירקות בתוך סיר.
2. ממלאים במים רותחים עד לכיסוי הירקות.
3. מוסיפים ,מעט שמן,מעט פלפל שחור,מעט כורכום ואת המרק עו, מערבבים היטב.
4. מביאים את המרק לרתיחה,מנמיכים את האש ,מכסים את הסיר ומבשלים כשעה עד לריכוך הירקות.
5. טוחנים את המרק באמצעות בלנדר ידני ומגישים.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מרק כתום מתכון
תאריך פרסום
ציון ממוצע
41star1star1star1stargray Based on 3 Review(s)