Rate this post

מצרכים:

חצי קילו קמח
25 גרם שמרים טריים
100 גרם סוכר טחון עם מעט וניל
קורט מלח
2 ביצים
100 גרם חמאה מומסת
160 מ"ל חלב
2 כפות משקה וודקה או רום – אלכוהול




אופן הכנה:
1. מערבבים את הקמח עם השמרים הטריים,מוסיפים את הסוכר עם הוניל וממשיכים לערבב.
2. מוסיפים את הביצים,החמאה המומסת ,חלב, והאלכוהול(רום או וודקה) ומעבירים ללישה במיקסר באמצעות וו לישה.
3. לאחר שנוצר בצק אחיד בקערת המיקסר,מוציאים את הבצק יוצרים כדור,מכסים ומשאירים לתפיחת לילה(במידה ואין זמן,משאירים לתפיחה שעה וחצי עד להכפלת נפח הבצק).
4. לאחר תפיחה,יוצרים נקניק מהבצק,כפי שהוצג בסרטון,מחלקים את הבצק לחלקים שווים ויוצרים כדורים,שמים בתבנית עם חתיכות של נייר אפיה למניעת הידבקות.
5. שמים את הסוגניות לתפיחה של שעה עד שעה וחצי עד להכפלת הנפח,אפשר להתפיח בתוך תנור סגור.
6. מחממים שמן ל-160 מעלות ושמים את הסופגניה בתוך השמן,
7. מטגנים עד להזהבה בצד אחד והופכים את הסופגניה.
8. לאחר הזהבה ב-2 הצדדים,מוציאים את הסופגניות ונותנים להתקרר.
9. לאחר שהסופגניות התקררו ממלאים במילוי הרצוי,מפזרים מעט אבקת סוכר מלמעלה ומגישים.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מתכון לסופגניות של לירוי קפוזה
תאריך פרסום
ציון ממוצע
11stargraygraygraygray Based on 4 Review(s)