Rate this post

מתכון לספגטי עם נקניקיות מרגז "מקרונה בסלסה"


מצרכים:
חבילת פסטה
קופסת רסק עגבניות
כוס שמן
שיני שום
פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור
מעט סוכר
נקניקיות מרגז
פלפל ירוק חריף




הוראות הכנה:
לטגן את נקניקיות המרגז במחבת נפרדת
בינתיים להכין את הפסטה , להרתיח בסיר 4 ליטר מים , כפית מלח, ושתי כפות שמן
כשהמים רותחים להכניס את הפסטה , לבשל בערך 8 דקות ולסנן
הכנת הרוטב:
לחמם בסיר כוס שמן
להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כ 5 דקות , להוסיף מעט סוכר , 2 כפות פפריקה מתוקה ולהמשיך לטגן במשך 10 דקות על אש בינונית .
לחתוך 10 שיני שום ולהוסיף לרסק , להוסיף חצי כפית פלפל שחור , ולהוסיף חצי ליטר מים חמים , לערבב ולהוסיף כפית מלח.
לחתוך את המרגז לשניים להוסיף לרוטב
ולבשל על אש נמוכה 20 דקות.
לערבב את הרוטב עם הפסטה.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מתכון לספגטי עם נקניקיות מרגז מקרונה בסלסה -תומר תומס
תאריך פרסום