2 (40%) 2 votes

מצרכים:
כוס קמח לבן
כוס מים
חצי כפית מלח

למילוי:
ביצה
פטרוזליה
מלח
מעט אריסה(לא חובה)
פלפל שחור




אופן הכנה:
1. מערבבים את כל החומרים לעיסה אחידה ללא גושים.
2. משאירים בצד את כ-40 דקות.
3. משמנים מחבת נמוכה,ומוזגים את התערובת למחבת ועל אש נמוכה נותנים לעלה להתבשל.
4. כאשר הקצוות נפרדים מהמחבת,מוציאים את העלה מהמחבת,שמים אותם אחד על השני,שמים בצד לשימוש בהמשך.
5. למילוי נשים בקערה עלה של סיגר,נוסיף ביצה,,מעט פטרוזיליה,אריסה(לא חובה),מלח,פלפל שחור.
6. מקפלים את העלה ומטגנים בשמן במחבת עמוקה,לאחר שהזהיב הופכים צד,מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומגישים.

ניתן למלות בשר או כל מילוי אחר וניתן להשתמש בתור עלים לאגרול או בוריק

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
עלי סיגר מתכון
תאריך פרסום
ציון ממוצע
31star1star1stargraygray Based on 1 Review(s)