Rate this post


חומרים ל-10 טארטים אישיים:
500 גרם בצק עלים מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
1/3 כוס יין אדום יבש
1/4 כוס סילאן
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית
3 בצלים סגולים בינוניים חתוכים לעיגולים בעובי 1/2 1 ס"מ
מלח ופלפל שחור גרוס
150 גרם גבינת עזים
עלי תימין




אופן הכנה:
– מכינים את הבצל המקורמל: מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים יין אדום, סילאן, שמן זית וחומץ בלסמי, מערבבים ומביאים לרתיחה.
– מניחים את עיגולי הבצל ומבשלים כ-5 דקות עד שהנוזל מסמיך (לא הופכים את הבצלים כדי שלא יתפרקו). מצננים היטב.
– מכינים את הטארטים ואופים: מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
– פורסים את הבצק על משטח העבודה, קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים בתבנית.
– מניחים עיגול בצק מקורמל במרכז הבצק, כשצידו המזוגג כלפי מעלה. מתבלים במעט מלח ופלפל ומפזרים גבינת עזים ומעט עלי תימין.
– אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהטארטים זהובים.
קרדיט מתכון: סיימן טעימות קטנות של אושר

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
קיש בצל מקורמל
תאריך פרסום