Rate this post

מתכון לשניצל ממולא בבשר,פטריות וכבדים

מצרכים לשניצל ממולא בבשר,פטריות וכבדים

חזה עוף
שמן זית
כבדים
בצל
פטריות
פלפל מקאלף( פלפל שחור מצרי)
מעט כבדי עוף צלויים
מעט לבבות עוף צלויים
בשר טחון
מרק עוף
מעט כורכום
בהרט
תבלין ראס אל חנות
שמן
מעט צנוברים קלויים




אופן הכנת השניצל:
1. מנקים את החזה עוף,שוטפים את השניצל ומשאירים אותו טיפה עם לימון ומלח .
2. חותכים באמצע,שמים בין שני דפים של נייר אפייה ובעזרת פטיש שניצל משטחים.
3. שופכים מעל החזה עוף המשוטח, שמן זית,מעט פלפל שחור גרוס גס,בהרט,מלח ומעט פלפל מקאלף ומערבבים היטב על מנת שהחזה עוף יספוג את הטעמים.
4. מתחילים בהכנת המילוי : מטגנים את הבצלים עד להשחמה,מוסיפים את הבשר טחון,כבדים,לבבות,פטריות,טחול ומוסיפים את התבלון(פלפל שחור גרוס,מלח,מרק עוף,ראס אל חנות,בהרט,כורכום).
5. שהתערובת מילוי מוכנה,שמים במסננת להוציא את כל הנוזלים.
6. מתחילים במילוי החזה עוף: בעזרת כף שמים בין חזה העוף את תערובת המילוי,מכסים ומהדקים, מצפים בביצה ופירורי לחם ומטגנים משני הצדדים. יש אפשרות לפני הביצה לצפות בקמח.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
שניצל ממולא בבשר ופטריות
תאריך פרסום
ציון ממוצע
41star1star1star1stargray Based on 3 Review(s)