Rate this post
סדנת בישול איטלקי


נגיסי עוף בציפוי אטריות קדאיף של אורית לוי
700 גר' פילה עוף או שניצלים (חזה עוף רגיל)
רוטב צ'ילי ושום או רוטב צ'ימיצ'ורי או רוטב פסטו (קנוי או ביתי)
300 גר' אטריות קדאיף
שמן לטיגון עמוק




אופן ההכנה
1. לחתוך את העוף לחתיכות קטנות לפי רצונכם, למרוח את העוף ברוטב הנבחר..
2. אני ערבבתי 3 כפות צ'ילי מתוק עם 3 שיני שום כתוש..
3. להפשיר את הקדאיף, לזלף עליהן שמן זית בנדיבות ולעסות ולהפריד את האטריות..
4. לעטוף כל נגיס עוף באטריות ולהדק היטב..
5. לטגן בשמן עמוק עד הזהבה..
6. ניתן להגיש לצד רוטב ספייסי מיונז, סלט אבוקדו, סלט ירקות או כל תוספת למנה עיקרית..

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
מתכון לנאגטס עוף בציפוי קדאיף
תאריך פרסום
ציון ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)