Rate this post
סדנת בישול איטלקי


סורבה תות מתכון
מצרכים:
600 גרם תותים (בערך 60 תותים בגודל רגיל)
540 גרם סוכר (2.5 כוסות + 3 כפות)
400 מ"ל מים (כוס ושלושת רבעי)




אופן הכנה:
1. שמים את המים והסוכר בסיר ומבשלים עד שהסוכר נמס לגמרי.
2. בינתיים טוחנים את התותים בעזרת מעבד מזון או מוט בלנדר.
3. לאחר שהסוכר נמס , משאירים בצד את סירופ הסוכר להתקרר.
4. מוסיפים את סירופ הסוכר למחית הותים ומערבבים, לא משתמשים בכל הכמות,אלא מוסיפים כל פעם קצת וטועמים עד שמקבלים טעם שהוא טיפה יותר מתוק מהטעם הרצוי.
5. מעבירים לקערה אטומה ומכניסים למקפיא ל-20 דקות או למכונת הגלידה.
6. כל 20 דקות מוציאים מהמקפיא מערבבים עד שהסורבה במרקם הרצוי.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
סורבה תות מתכון
תאריך פרסום