Rate this post

מתכון לסטייק טומהוק ושקדי עגל

מצרכים לסטייק טומהוק ושקדי עגל

נתח של סטייק טומהוק
שקדי עגל
מלח גס
2 שיני שום
פלפל שחור גרוס





אופן הכנת הסטייק:

1. שמים את נתח הסטייק על הפלנצה וצולים 5 דקות מכל צד.
2. בזמן שצולים את הסטייק,לוקחים את שקדי העגל ופורסים לסטייקים.
3. שמים בסמוך לסטייק על הפלנצה את שקדי העגל.
4. ברגע שהסטייק מוציא נוזלים בחלק העליון הופכים אותו וצולים 5 דקות נוספות,במקביל הופכם את שקדי העגל.
5. לאחר שהופכים את הסטייק זה הזמן לפזר מעל,פלפל שחור, מלח גס ולגרד מעל הסטייק שן שום ולמרוח על כל הסטייק.
6. מעבירים את הסטייק לרשת של תנור ומכניסים את הסטייק על הרשת לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות ל-10 דקות בדיוק, במקביל מורידים את שקדי העגל מהפלנצה.
7. לאחר 10 דקות בתנור,מוציאים את הסטייק ומפרידים מהעצם ופורסים את הסטייק לרצועות.
8. מסדרים על מגש עץ או צלחת את הסטייק ושמים בצד את שקדי העגל ומפזרים מעל הסטייק ושקדי העגל את הנוזלים שנשארו בפלנצה משקדי העגל.
9. לסיום נפזר מעל הסטייק ושקדי העגל מלח גס.
המתכון באדיבות תומר תומאס-בשר ברמה אחרת.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
סטייק טומהוק ושקדי עגל
תאריך פרסום