4 (80%) 1 vote


מצרכים:
6 חצילים בגודל בינוני
צרור פטרוזיליה
5 ביצים רגילות
5 ביצים קשות
700 גרם בשר טחון
10 שיני שום
חצי כף מלח
חצי כף פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן
חצי כף בהרט




אופן הכנה:
1. קוטמים את ראש החציל וחוצים את החציל ל-2.
2. בעזרת כף מרוקנים את פנים החציל כפי שהודגם בסרטון.
3. את תוכן החציל שמים במחבת ואת החצילים שרוקנו שמים בקערה עם מים שלא ישחירו.
4. קוצצים גס את תוכן החציל ומטגנים במחבת עם 3 כפות שמן ומטגנים עד לאידוי.
5. פורסים את שיני השום לפרוסות ומוסיפים לתוכן החציל במחבת וממשיכים לטגן עד שהחציל מתכווץ ומוציא את כל הנוזלים.
6. מוסיפים לחציל במחבת,חצי צרור פטרוזיליה וממשיכים בטיגון, סה"כ זמן הטגיון בין 20-25 לדקות.
7. לאחר שהחציל הצטמק,מעבירים לקערה ובעזרת מועך של פירה,מרסקים את תוכן החציל בקערה ונותנים לו להתקרר.
8. לאחר שהחציל התקרר מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים היטב.
9. מוסיפים את ה-5 ביצים הרגילות לתערובת הבשר והחציל ומוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס.
10. פורסים או חותכים את הביצים הקשות ומוסיפים לתערובת הבשר ומוסיפים בהרט.
11. ממלאים את החציל עם תערובת הבשר ,מסדרים בתבנית עם נייר אפיה.
12. מכנסים ל-40-45 דקות עד להשחמה בחום של 170 מעלות

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
סירות חצילים בתנור ממולאים בשר
תאריך פרסום