סלט חצילים מרוקאי

סלט חצילים מרוקאי

מצרכים להכנת סלט חצילים מרוקאי

1 חציל גדול
3 עגבניות בינוניות
3 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
½ כפית פלפל
½ כפית פפריקה
½ כפית כמון
מלח
1 כף רסק עגבניות
⅓ כוס פטרוזילה וכוסברה קצוצים





אופן הכנה:

1. להרתיח מים עם מלח בסיר גדול ,לשטוף את החציל ולחתוך את הקצוות של החציל( הראש והזנב).
2. לחתוך את החציל לקוביות גדולות ואחידות ולשים לבישול במים הרותחים עד שהחציל מתרכך, בערך 15 דקות.
3. בזמן שהחציל מתבשל, מורידים קצוות מהעגבניה ומגרדים בפומפיה ללא הקליפה.
4. במחבת גדול על אש בינונית מטגנים את ההעגבניות שגירדנו בפומפיה,את שמן הזית,את השום והתבלינים.
6. מוסיפים את רסק העגבניות למחבת ונותנים לזה להתבשל כמה דקות עד שהנוזלים נעלמים כמוכן יש לערבב מדי פעם.
7. לאחר שהנוזלים התאדו מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה וקוביות החצילים שבישלנו.
8. לערבב היטב ולרסק באמצעות מועך תפוחי אדמה עד לקבלת תערובת אחידה.
9. ניתן להגיש חם או קר

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
סלט חצילים מרוקאי
תאריך פרסום

← מתכון קודם

מתכון הבא →

3 Comments

  1. talia kamsky

    את החציל צריך לקלף

  2. talia kamsky

    שכחתי את סימן השאלה

  3. היי טליה
    אין צורך בקילוף החציל.
    נשמח אם תספרו לנו איך יצא 🙂

כתיבת תגובה