סלט טורקי מתכון

מצרכים לסלט טורקי

4 בצלים, חתוכים לקוביות קטנות
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 קופסאות (100 גרם כל אחת) רסק עגבניות
1 כפית מלח לימון
1 כפית כמון
1 כפית מלח
1 כף שמן זית
1 כפית פפריקה חריפה





אופן הכנה :
1. שמים בקערה את הבצל והפטרוזיליה, מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
2. מוסיפים לקערה את יתרת החומרים ומערבבים היטב.

מגישים בעיקר עם דגים או עם בשר על האש, מתאים מאוד לאירועים חגיגיים.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
סלט טורקי מתכון
תאריך פרסום
ציון ממוצע
4.51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)