Rate this post

סלט כבד קצוץ מתכון קל

מצרכים לסלט כבד קצוץ

3 ק"ג כבד הודו מנוקה
3 ביצים
3 בצלים
צרור שמיר קצוץ ( לא חובה )
מלח
פלפל
כמון
כוס וחצי שמן





אופן הכנת הסלט כבד קצוץ:

1. בסיר עם מים שמים את הביצים וטיפה של מלח ומרתיחים ומבשלים עד שהביצים קשות.
2. על רשת צלייה,צולים את הכבדים עד למצב של מדיום ול (medium-well) ושהם מוכנים מעבירים למסננת.
3. מקלפים את הבצלים וקוצצים גס.
4. במחבת על אש בינונית שמים את השמן מחממים ושמים את הבצלים ומטגנים עד להשחמה.
5. מקררים במשך שעה את הבצל המטוגן,הכבד הצלוי והביצים הקשות.
6. בעזרת פומפיה מגרדים את הביצים.
7. בעזרת מטחנה,טוחנים את הכבד אל תוך הביצים,ולסירוגין טוחנים גם את הבצל המטוגן עם השמן.
8. מערבבים את התערובת ומוסיפים צרור שמיר קצוץ ( לא חובה) ומוסיפים מלח,פלפל שחור וכמון לפי הטעם ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
9. מעבירים לקערה ,מכסים ושומרירים במקרר עד להגשה.
המתכון באדיבות תומר תומאס-בשר ברמה אחרת

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
סלט כבד קצוץ - מתכון קל
תאריך פרסום