Rate this post

סלט סלק מרוקאי

מצרכים להכנת סלט סלק מרוקאי

3 סלק גדולים
מיץ מלימון אחד
1 שן שום קצוצה
1/2 כפית כמון
מלח
2 כפות שמן זית או שמן רגיל
1/4 כוס של פטרוזיליה או כוסברה קצוץ





אופן הכנה:
1. לשטוף ולנקות את הסלק.
2 לשים את הסלק בסיר עם מים להביא לרתיחה ולהנמיך את האש ולבשל עד שהסלק רך.ניתן לבדוק רכות ע"י הכנסת מזלג לסלק. הבישול לוקח בערך כ- 45 דקות.
3. לשפוך את המים, לתת לסלק להתקרר ולקלף את הסלק.
4. לחתוך את הסלק לצורה הרצויה.
5. בקערה נפרדת לערבב את הלימון,מלח,שום וכמון ולהוסיף בהדרגה את שמן הזית או השמן הרגיל.
6. לשפוך את הרוטב על הסלט ולערבב ולשים במקרר לנוח על מנת שהטעמים יספגו.
7. לפני ההגשה לפזר את הפטרוזיליה או הכוסברה מעל.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
סלט סלק מרוקאי
תאריך פרסום
ציון ממוצע
41star1star1star1stargray Based on 1 Review(s)