ספגטי עם כדורי בשר

מצרכים:
לקציצות :
חצי צרור פטרוזיליה קצוץ (רק עלים).
שלושת רבעי צרור בזילקום קצוץ (רק עלים).
חצי כפית תימין קצוץ.
3-4 פרוסות חלה.לחם לבן ללא הקשה.
1 ק"ג בשר בקר טחון (עדיף חצי טלה ושיהיה טחון פעמיים)
בצל קטן קצוץ דק מאוד.
2 שיני שום כתושות.
2 ביצים.
3 כפיות רסק עגבניות.
2 כפיות מלח.
כפית פלפל שחור.
שמן לטיגון

לרוטב:
שמן זית
4 שיני שום פרוסות.
רבע פלפל צ'ילי קצוץ (לא חובה).
800 גרם עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
כפית סוכר.
2 כפיות מלח.
כפית פלפל שחור.
כפית בזיליקום טרי קצוץ.
כפית אורגנו טרי קצוץ.
חצי כפית תימין טרי קצוץ.
(את כל עלי התבלין ניתן להחליף בתבלינים יבשים).
פלפל שאטה גרוס (לא חובה )

לפסטה:
חבילת ספגטי מוכנה לפי הוראות היצרן





אופן הכנה
1. מכינים את הקציצות: קוצצים דק את כל הירוקים, מרטיבים את החלה , סוחטים היטב וקוצצים.
מערבבים בקערה את כל המרכיבים ולשים עד שהתערובת אחידה.
2. בודקים את התיבול ומתקנים בהתאם לצורך. יוצרים כדורים קטנים מכל התערובת ומטגנים.
3. מכינים את הרוטב : בסיר רחב מטגנים שום וצ'ילי עד להזהבה של השום.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות.
מוסיפים את התבלינים ועשבי התיבול ומביאים לרתיחה ומתקנים תיבול.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
ספגטי עם כדורי בשר מתכון
תאריך פרסום