עוגיות בוטנים מרוקאיות

מצרכים לעוגיות בוטנים מרוקאיות

1 ק"ג בוטנים קלויים וקלופים (ללא מלח )
5-8 ביצים
3 כוסות סוכר
1/2 כף קינמון טחון
קורט ציפורן טחונה
1 שקיק סוכר וניל
1 כף זנגביל טחון
1/2 ק"ג סוכר טחון
תחתיות נייר לעוגיות (מנז'טים) מס' 3





אופן הכנה :
1. טוחנים את הבוטנים פעם ראשונה.
2. מודדים את הבוטנים הטחונים -לכל 2.5 כוסות בוטנים מוסיפים 1 כוס סוכר, מערבבים וטוחנים פעם נוספת.
3. מוסיפים לתערובת את הקינמון,הציפורן,סוכר הוניל, הזנגביל ואבקת האפייה ומערבבים.
4. מוסיפים ביצים – אחת בכל פעם – תוך כדי לישה(מוסיפים 5 ביצים ואחר כך, לפי הצורך, מוסיפים עוד ביצה אחת, שתיים או שלוש).
העיסה אמורה להיות קשה מספיק כדי שאפשר יהיה ליצור ממנה כדורים קטנים ועגולים בגודל כדור פינג פונג.
5. מגלגלים את הכדורים באבקת סוכר באופן נדיב ביותר.מניחים בתוך תחתיות הנייר ואופים בחום של 150 מעלות עד שהעוגיות מתקשות למעלה ולמטה.
מקררים ואורזים.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
עוגיות בוטנים מרוקאיות
תאריך פרסום